Talkooleiri su-su 26.7.-2.8.2020 Konevitsan luostarissa

Perinteinen talkooleiri sunnuntaista sunnuntaihin. Ilmoittautuminen tällä lomakkeella ke 15.5.2020 mennessä. Vahvistus leiripaikan saaneille sekä jatko-ohjeet postitetaan toukokuun lopulla. Kaikille halukkaille ei voida taata leiripaikkaa, sillä osallistujamäärä on rajoitettu (max 30 henkilöä).

Leirimaksu on 130 euroa. Hinta kattaa bussi- ja laivamatkat, majoituksen ja ruokailut luostarissa. Viisumi on hankittava itse.

Nimi
Lähiosoite
Postinumero ja postitoimipaikka
Syntymäaika
Sähköposti
(Matka)puhelin
Passin numero

Passin numeron voit ilmoittaa myös myöhemmin, jos se on nyt mahdotonta syystä tai toisesta.

Passin viimeinen voimassaolopäivä
Oletko ollut aikaisemmin talkooleirillä Konevitsan luostarissa?
Kyllä
Ei

Luostarisaarella ei ole sairaalaa eikä apteekkia. Mahdollisissa sairastapauksissa hoitoon pääseminen voi kestää kauan. Jos tiedät että saatat tarvita lääkkeitä leirin aikana, ota ne mukaan kotoa. Jos sinulla on jokin ruoka-aineallergia, niin ota viikon omat ruuat mukaan. Saarella ei ole ruokakauppaa eikä keittiö välttämättä pysty järjestämään allergikoille sopivia vaihtoehtoja.

Yhteyshenkilö mahdollisissa hätätilanteissa.

Nimi ja puh.
Mahdollinen erityisosaaminen, josta uskot leirillä olevan hyötyä
Olen Konevitsa ry:n jäsen
Kyllä
Ei

Talkoolaisen ei tarvitse kuulua ortodoksiseen kirkkoon, vaan kaikki ovat tervetulleita auttamaan luostaria. Mutta on muistettava, että luostariin mennään auttamaan sen ehdoilla, ei omilla. Työt leirillä ovat hyvin vaihtelevia riippuen ajankohdasta, säästä ja työtilanteesta. Elämä luostarissa on vaatimatonta ja olosuhteet melko alkeelliset.

Ymmärrän, että osallistuessani talkooleirille sitoudun ahkeraan ja kuuliaiseen työntekoon sekä noudattamaan luostarin sääntöjä. Ymmärrän myös, että Konevitsa ry ei ole matkatoimisto. Lähden matkaan omalla vastuullani.

Mahdolliset lisätiedustelut voi lähettää sähköpostilla: veikko.muuronen(at)pp.inet.fi

Päiväys
Allekirjoitus